Klusbedrijf website maken

Omdat ik liever bezig ben met het bouwen en verbouwen van woningen, laat ik het bouwen en onderhouden van mijn klussenbedrijf website over aan professionals.

Regelmatig werd ik door mijn klanten gevraagd waarom ik niet aanwezig ben op het internet. Een klusbedrijf website maken, en liefst zo voordelig mogelijk. Want als ondernemer vind ik het belangrijk om de kosten onder controle te houden. Door gebruik te maken van een kant-en-klaar website template met het thema klusbedrijf, heb ik de kosten van het maken van deze website laag kunnen houden. Uit de vele verschillende klusbedrijf templates heb ik een geschikt ontwerp gekozen, en de mensen van Zign hebben de website voor me ingericht. Mijn website is bijzonder goed vormgegeven en is erg overzichtelijk.

Op mijn klussenbedrijf website kan ik alle door mij gerealiseerde projecten, zowel groot als klein, presenteren aan mijn potentiƫle klanten. Via het heldere contact formulier hebben verschillende prospects een prijsopgave aangevraagd, en in veel gevallen heb ik de klus mogen uitvoeren.

Ook het website onderhoud heb ik uitbesteed aan Zign. Tegen lage kosten houden zij mijn website up-to-date door de WordPress software bij te werken als er updates zijn. De service is snel, direct en zeer deskundig. Wanneer ik nieuwe klussen heb afgerond stuur ik simpelweg de informatie door, en de mensen van Zign regelen dat dit op mijn website terecht komt. De kracht ligt in persoonlijke aandacht, en het inleven in mijn branche.

Er wordt altijd goed meegedacht, en ik ben bijzonder trots op de samenwerking met Zign.

A.L. Munneke,
Klussenbedrijf De Runde